fallback

ДНЕС в неделя: Звездни срещи с Александра Жекова и Теодосий Спасов

Oще много интересни теми, гости и изненади в предаването ДНЕС в неделя по Bulgaria ON AIR

12.07.2016 | 16:03 Автор: Валерия Петрова

Днес в неделя с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в неделната утрин.

Александра Жекова е успешна, млада и красива, а сноубордът за нея е начин на живот. Тя има извоювани безчет медали, а с олимпийския успява да я раздели италианката Микела Мойоли. Това обаче не спира Сани по пътя към сбъднатите мечти. Очакват я много приятни срещи, първата от които е с хората, които я подкрепят във всяка една професионална стъпка - представители на световната федерация по ски и сноуборд.

Следват виртуални срещи с Карина Караньотова и още един близък човек - нейния баща, треньор и съветник в живота и спорта - Виктор Жеков.

Вторият гост в предаването е Теодосий Спасов, най-добрият български кавалджия. По телефона го изненадва един от преподавателите му в Котел - диригента  на хора на Националния фолклорен ансамбъл  “Филип Кутев” Георги Генов. 

Изненадите не спират. Срещаме Теодосий Спасов с една дама, която търси и намира космически гласове - Ваня Монева, както и с двама близки негови приятели - Антони Дончев и Иван Минчев. В последните минути ви зареждаме с малко смях от рубриката на Асен и Боби и предаването "Клик".

 

fallback
fallback