fallback

ДНЕС в събота: Митко Щерев за върховете и трудностите

Oще много интересни теми, гости и изненади в предаването ДНЕС в събота по Bulgaria ON AIR

12.07.2016 | 14:02 Автор: Валерия Петрова

Предаването ДНЕС в събота с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в съботната утрин.

В съботната сутрин на гости е човекът, създал повече от 450 песни и на музиката на около 40 филма, между които най-известни са „Осъдени души”, „По хълмовете на времето”, „Човек от народа”, „Адаптация”, „Комбина”, „Ла донна е мобиле”. 

Когато Митко Щерев твори музика, никой не си задава въпроса дали ще се случи добре, защото името му е гаранция за качество. По телефона го поздравяват председателят на Съюза на българските композитори - господин Ценко Минкин и певеца Илия Ангелов.

Срещаме Митко Щерев, макар и виртуално, с още един близък човек. Той е създал шлагери като: „Нека да е лято“, „Дано“, „Всичко ми е наред“, „По първи петли“, „Сбогом, моя любов“, „И замириса на море", „Събота късен следобед", „Там" - композиторът Стефан Димитров. За доброто настроение се грижат забавните репортери Боби и Асен. Както обикновено, те нищят темите, които ни вълнуват ежедневно.

В следващата част на предаването гостува китайският лечител мастър Хончи Шао, директно от Китай, за да разкаже за чудотворния метод за самолечение и поддържане на здраве и дълголетие - Пайда Ладжин.

 

fallback
fallback