Силвестър Силвестров за живота на сцената и извън нея в ДНЕС-неделя

Водещата Ирина Белчева срещна зрителите с още интересни теми и гости

21.06.2016 | 16:20 Редактор: Ирина Георгиева
Силвестър Силвестров за живота на сцената и извън нея в ДНЕС-неделя

ДНЕС в неделя с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в неделната утрин.

Днес в неделя на 19 юли гостува един артист, който е толкова талантлив, че не е трудно да бъде представен само като актьор или певец. Той си избира името Зюмбюл, а рожденото му име е католическо. Роден е в Перник, но семейната кола е била Лада. Казва, че е полицай по душа, не е ходил на лекар от години и е наблюдавал как по време на тройната коалиция в Народното събрание са простирали дрехи. Предаването ДНЕС срещна зрителите с артиста - Силвестър Силвестров.

Ирина Белчева го срещна с една жена, която му дава театрални криле с участие в "Хамлет", "Страданията на младия Вертер", "Женитба", "Чайка", "Ромео и Жулиета" режисьорката Лили Абаджиева, която сподели колко тежко е приела решението му да се откаже от театъра. 

Колегите му - Среброто и Кули успяха да го издебнат, за да запишат поздрава си, докато монтират клипа на новото парче "Бай Мангау 2", а колегите му от "Господари на ефира" му изпратиха част от неговите превъплъщения в предаването.

Екипът на предаването ДНЕС показа и поредната рубрика на Асен и Боби, предпремиерни видеа от предаването Клик. 

Гостуват и със слънчевите момчета - Дули, Захари и Кукушев, които разказват за постановката "Капаро за трим", за бъдещия си морски хит "Ало” и за красивите емоции на морето.