fallback

Дарин Ангелов: Все по-близо до целите си съм

След последната ни среща много неща се промениха и се към по-добро, разкри той пред Ирина Белчева в предаването Днес в събота

21.06.2016 | 15:49 Автор: Ирина Георгиева

ДНЕС в събота с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в съботната утрин. 

Днес в събота на 18 юни гостува един актьор, който може да ви зашемети от сцената на Народния театър, да ви накара да затаите дъх, докато рецитира Тенеси Уилямс или пък да разтупти сърцето ви в ритъма на танца. Той умее и още много неща, но дали е готов за ролята на татко, разкрива самият той.

Звездата на Народния и Младежкия театър Дарин Ангелов е един от най-запомнящите се артисти от неговото поколение. Макар да има много роли както в театъра, така и в телевизията и киното голямата му професионална любов е именно сцената. Той се включва и в спектакъла "Нощта на Оскарите" като умело води събитието, танцува и пее.

Екипът на предаването ДНЕС го срещна го с танцьорките Ани Дончева, Михаела Павлова, певицата Михаела Филева, актьора Стоян Алексиев, който Дарин с обич нарича "father" (татко) и жената на живота му, която съвсем скоро ще го дари с наследник - Антония Ангелова. Един много емоционален разговор за бъдещето на България, една държава на ръба, за танците, сериалите и трепета да станеш баща.

ДНЕС срещна зрителите и с трима млади непрофесионални фотографи, протегнали ръка към незрящите, включвайки се в изложба с фотоси, направени от младежи с намалено и увредено зрение в НДК. За мечтите и проблеми със зрението - разказват Иван Карастоянов, Катрин Витали и Борислав Стайков.

 

fallback
fallback