Пламен Манасиев за театралното изкуство, семейството, приятелите и работата

В ДНЕС от неделя Ирина Белчева ни срещна още с Мартин Гяуров, Ириней Константинов, Илияна Селимска, Луиза Душкова и Гео Калев

20.06.2016 | 15:59 Редактор: Ирина Георгиева
Пламен Манасиев за театралното изкуство, семейството, приятелите и работата

ДНЕС в неделя с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен Сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в неделната утрин.

Днес на 12 юни гостува един актьор, чийто глас и визия могат да накарат всяка жена да изтръпне. Той играе в театъра, в киното, участва в телевизионни сериали, реклами, озвучава световноизвестни холивудски актьори и не спира да търси нови и нови предизвикателства. Чуете ли гласа му, веднага в съзнанието ви ще изникне образа на Том Круз, Хю Грант, Матю Макконъхи, Уил Смит, Брус Уилис и още много звезди. В ДНЕС в неделя гостува актьорът Пламен Манасиев.

Екипът на неделното предаване ДНЕС го срещна с актьора Мартин Гяуров, внук на големия оперен певец Николай Гяуров, директора на театър "София" - Ириней Константинов и съпругата му - оперната певица Илияна Селимска. 

Един разговор за театралното изкуство, семейството, приятелите, работата и любовта.

Надникнахме и под купола с помощта на Луиза Душкова и Гео Калев, които разказаха за изминалия Мини арт фест, който се проведе от 24 май до 3 юни в София. Това е фестивал за цирково изкуство и мултижанрова платформа за съвременни изкуства и дизайн. Това е градски фестивал, чиято философия е да превръща обикновените места и ситуации в необикновени. 

Фестивалът се провежда всяка година като показва и представя международни циркови артисти, обръща внимание на гранични форми в изкуството, дава пространство за дебюти и представяне на добри проекти, както и за споделяне на съвременни практики, свързани с живота в града.