fallback

Камелия Тодорова: Ако има някой, който е бил перфектен актьор в живота ми, това е Майкъл Кунтсман

Тя се превърна в една от героините в рубриката "Женските досиета Х" в "Провокативно" по Bulgaria ON AIR

05.09.2016 | 07:14 Автор: Ирина Георгиева

Голямата певица Камелия Тодорова беше на гост на Милена Фучеджиева в "Провокативно" по Bulgaria ON AIR. Тя се превърна в една от героините в рубриката "Женските досиета Х" – частта, в която се представят интересните, но и противоречиви истории на популярни жени от обществения ни живот. Камелия Тодорова сподели разказа за бягството си от България, за срещата си с Майкъл Кунстман, който освен неин съпруг, е бил и неин мениджър и продуцент. 

На въпроса как са се запознали, певицата отговори: "Случайно. Аз бях на снимки в Гоце Делчев. Една нощ ми се обади брат ми и ми каза: "Има един режисьор, който се интересува от тебе. Казва се Майкъл Кунстман. Идва от Германия. Ще снимат немско-американска продукция.

"В нашата първа среща въобще не ставаше въпрос за някакви лични взаимоотношения, така че това беше предложението. И аз го приех изцяло като предложение за работа, бизнес. Впоследствие в кино-центъра се започна натиск да не поддържам контакт."

"Нещото, което е смущаващо, е, че така, както той беше мениджър и продуцент, той всъщност ме манипулираше и в живота по същия начин. И аз не можех да ги разделям. Ако има някой, който е бил перфектен актьор в живота, за мен това е Майкъл Кунтсман. Изключителен манипулатор – втори не съм срещнала такъв. И знам много добре, че всеки, който се е докоснал от взаимоотношения с него, го е разбрал", сподели Тодорова. 

"Това, което е най-страшното, е, че аз започнах да се съмнявам в това, когато се върнах в България през 1991 г. Той (Майкъл Кунстман – бел.ред) имаше много странни взаимоотношения с Русия; след това начинът, по който реши да дойдем в България, начинът, по който подготвяше моето идване в България… Всичко това беше доста странно по начина, по който се правеше, изискванията, които имаше към мене – да се държа като суперзвезда и да съм недостъпна – това беше ролята, която трябваше да изпълнявам.", допълни певицата. 

За първи път Милена Фучеджиева разкри пред Камелия Тодорова и преди зрителите на "Провокативно" история, случила се непосредствено след запознанството между певицата и Кунстман.

"Не бяхме най-близки приятелки, но бяхме приятелки.", каза Фучеджиева. "Ходехме в кино-дейците заедно. Ти ме запозна с твоя бъдещ съпруг. Както с теб (с Камелия Тодорова – бел.ред.) излизахме, един ден баща ми ме извика в Народния театър в неговия кабинет и ми каза: "Казаха ми, че се виждаш с Камелия Тодорова и с нейния приятел, който е чужденец, и ме предупредиха да ти кажа да спреш да се виждаш с нея, защото този човек е шпионин." И аз не ти се обадих повече. Това е нещо нито, с което се гордея, нито, което ми харесва, но аз послушах баща си."

Откровеният разговор на Милена Фучеджиева с Камелия Тодорова ще продължи в следващия епизод на "Провокативно" на 11 септември. 

 

fallback
fallback