fallback

Влюбени в животните – Провокативно, епизод 14

Провокативно по Bulgaria ON AIR

31.07.2016 | 19:01

Тази неделя в “Провокативно” по Bulgaria ON AIR темата е “Влюбени в животните”. За обичта към домашните любимци, за правата на животните, за неуспешно създадената зоополиция ще говорят тримата събеседници на Милена Фучеджиева. Всъщност, първият от тях няма да говори, а единствено ще върти опашка, защото е дакел на име Джоко. Той е част от семейството на Ахавни Халваджиян – ПР на “Глобал вижън”, една от най-успешните продуцентски компании у нас. 

В рубриката “Женските досиета Х”: втора част от репортажа за изложбата “Д-р Евдокия Петева-Филова – завръщане в Двореца“ в Националния етнографски музей. Очаквайте разговор с куратора д-р Анита Комитска. 

Гост на предаването ще бъде и Александър Балкански-младши – артистичен директор на световно известния цирк “Балкански”. Той ще разкаже за специалните грижи, които се полагат за животните от цирка. 

Този път в своята анкета Августин Господинов попита хората трябва ли да се приеме специално законодателство за защита на животните и нормално ли е да обичаш домашния си любимец повече от детето си. 

 

 

 

 

fallback
fallback