Дъщерята на убитата млада жена от "Надежда" също е починала

Бащата на детето го прострелял и опитал да се самоубие

30.10.2018 | 07:10 Редактор: Ивайло Николов
Дъщерята на убитата млада жена от

Едногодишното момиченце, открито простреляно с баща си на бензиностанция снощи, е починало тази нощ.

То и 26-годишният му баща бяха настанени в "Пирогов", след като бяха открити на бензиностанция в Горни Богров. Двамата бяха откарани в "Пирогов".

Детето е било в много тежко състояние, несъвместимо със живота и е починало, съобщиха за Bulgaria ON AIR от спешния център. Мъжът, който е опитал да се самопростреля, е без непосредствена опасност за живота, а .пред болницата има засилено полицейско присъствие.

По-рано 23-годишна жена беше застреляна в столичния квартал "Надежда". В полицията са получени два сигнала в жилищната сграда и от родителите на жертвата, които не са успели да се свържат с нея.

Жената е намерена с две огнестрелни рани, след като полицаи влезли в апартамента с помощта на ключар.

Тялото е открито в апартамент на ул. "Бели Дунав" от родителите на жертвата. Полицията започна да издирва мъжа, с когото тя живеела на семейни начала, но наскоро се разделили.

Знаеше се, че с него е била и едногодишната им дъщеря. Мъжът притежавал законно оръжие, съобщи по-рано директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.

Криминалисти и полицаи вече са на мястото край Горни Богров, където бяха открити мъжа и детето, за да извършват повторен оглед.

По непотвърдена информация пък момиченцето и баща му са открити в тревиста местност, но без кола.

Повторен оглед се прави и на мястото на убийството в жилищната сграда в квартал "Надежда". Пред камерата на Bulgaria ON AIR хора, които живеят в блока казаха, че не са чули изстрели и не са разпознали мъжът от снимката, която беше разпространена в медийното пространство.