Нов бой по камериерка: Задържан е син на хотелиер

Инцидентът е станал в Слънчев бряг, а пострадалата е украинка

23.08.2018 | 15:36 Редактор: Ивайло Николов
Нов бой по камериерка: Задържан е син на хотелиер

Пореден случай на малтретирана камериерка в Слънчев бряг. Този път обаче насилникът не е чуждестранен турист, а собственик на хотел. 

Инцидентът е станал във вторник. Камериерката Юлия идва да си поиска заплатата за месец и половина. Посрещната е обаче от сина на собственика на хотела с ритници и обиди. По-късно е качена в кола и е изхвърлена в гората в Кошарица. 

Бившата учителка от Украйна още е в шок. Днес тя подаде жалба в прокуратурата в Несебър. 

За 24 часа е задържан синът на собственика на хотела, който е най-вероятният извършител на физическата саморазправа. Собственикът на хотела не беше открит за коментар. По случая е образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Късно тази вечер управителят на хотела е освободен от ареста, за да се освидетелства на свой ред. Срещу него е заведено досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. 

Районният прокурор обаче се съмнява, че обвинението ще остане в този вид, тъй като самата камериерка признава, че е хапала управителя. Версията ѝ, че поводът е бил неразплатено възнаграждение тепърва ще се проверява.