fallback

Предполагаемият убиец от Благоевград се барикадира и самоуби в Бараково

40-годишният Радослав Стипцаров е бил приятел на дъщерята на жертвата

27.07.2018 | 12:52 Автор: Тодор Петров

Предполагаемият убиец на 58-годишната собственичка на заведение в Благоевград, най-вероятно се е самоубил в село Бараково. Това потвърди пред Bulgaria ON AIR главният секретар на МВР Младен Маринов.

Заподозреният за убийството Радослав Стипцаров е бил приятелят на Силвия - дъщерята на жертвата Снежана. 40-годишният Радослав е имал тежки скандали с дъщерята на убитата.

Рано тази сутрин джип се движи с голяма скорост, влизайки в намиращото се на около 10 км от Благоевград село. Полицията опитва да го спре, а впоследствие две лица се барикадират в необитаема къща в Бараково.

Единият е изведен малко по-късно, а за другия се предполага, че се е самоубил. Най-вероятно това е именно Стипцаров. На този етап всички следи водят към версията, че Радослав се е самоубил, потвърди и главният секретар на МВР.

Жителите на Бараково са чули изстрел, но не могат да дадат повече подробности. За Снежана пък се знае, че почти всяка вечер се прибирала след полунощ с обората на заведението. 

Тя е била смъртоносно простреляна във входа на своя блок в Благоевград, но свидетели споделят, че чантата ѝ е била до намереното от съседи тяло.

 

fallback
Още от Криминално
fallback