fallback

Скандал между мъж и жена завърши с... убийство

От няколко дни те са били разделени

03.05.2018 | 16:53 Автор: Василена Василева

Жестоко престъпление край село Бреница. 33-годишен мъж уби жена си на нивата. По непотвърдена информация свидетел на престъплението е станало 8-годишното дете на жертвата.

Кърватата трагедия се разиграва вчера по обяд на нива на 5 км от харманлийското село Браница. На полето, където работела 27-годишната жена, пристигнал мъжът, с когото живеели на семейни начала. Според очевидци между двамата станал скандал, а той извадил нож и я наръгал многократно в корема. 

От няколко дни те са били разделени. Най-вероятно мотивът за убийството е ревност.

Извършителят напуснал местопрестъплението, а 4 часа по-късно, с помощта на следово куче, криминалистите са го открили в друга къща в селото. Задържали са го, а той направил пълни самопризнания. 

За случая са уведомени и служители на дирекция "Социално подпомагане". Причината е, че жената имала 8-годишно дете от първия ѝ мъж. Според местните вчера момиченцето станало свидетел на зверството. 

В харманлийското село Браница днес останаха потресени от кървавата драма. Хората разкават, че 33-годишният мъж пиел много. Често ставал агресивен, заплашвал хората. Преди дни се заканил да заколи продавачката в местния магазин. 

Мъжът е задържан за 24 часа. От Дирекция "Социално подпомагане" съобщиха, че 8-годишното момиченце е предадено на биологичния си баща. С него работят психолози.

 

fallback
Още от Криминално
fallback