fallback

Тежка катастрофа отне живота на 67-годишна жена

4-годишно момче е с опасност за живота, ПТП-то е станало край Бургас

30.04.2018 | 12:01 Автор: Анисия Иванова

67-годишна жена е загинала, а 4-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа между товарен и лек автомобил на пътя Бургас – Малко Търново, съобщиха от полицията в Бургас.

На 27 април, около 10 часа по пътя Бургас – Малко Търново, в участъка между кв. "Краймори” и с. Маринка, 35-годишен водач на товарен автомобил "Рено Мастер” се движи в посока Бургас. Поради отвличане на вниманието навлиза частично в лентата за насрещно движение и се удря странично в лек автомобил "Ауди А 4”, управляван от 22-годишна жена.

На място е загинала пътуващата в лекия автомобил 67-годишна жена, а шофьорката е настанена за лечение в „Неврохирургия“ на УМБАЛ Бургас без опасност за живота.

Нейни спътници са още 25-годишна жена, с изкълчена лакътна става, и нейните две деца - 4-годишният й син, който е настанен в „Реанимация“ на УМБАЛ- Бургас с опасност за живота, и 1-годишната му сестричка, която се е отървала без наранявания.

След тежкото ПТП шофьорът на товарния автомобил е с контузия на лявата подбедрица, прегледан и освободен за домашно лечение.

fallback
Още от Криминално
fallback