74-годишен дядо гърмя по кола с бременна и дете

Той се възмутил, че колата се движе прекалено бързо по улицата

06.06.2016 | 14:58 Редактор:
74-годишен дядо гърмя по кола с бременна и дете
74-годишен дядо гърмя по кола с бременна и дете

74-годишен дядо откри огън по преминаващ покрай дома му автомобил в село Тръстиково, съобщи "Труд". Инцидентът е станал вчера около 20:20 часа на кръстовището между централната улица и ул. "Никола Вапцаров".

В колата пътувало младо семейство от Синдел. Те бързали да заведат болното си 6-годишно момиченце на преглед в спешния кабинет в Девня. Внезапно покрай автомобила обаче зафучали куршуми, а дори един ударил предното стъкло.

"На улицата имаше хора. По чудо никой не пострада, но детенцето от колата и бременната му майка изпаднаха в шок. Наложи се да ги свестяваме и да успокоим вбесения съпруг, който каза, че има нож и хукна да дири стрелеца", разказаха свидетели на екшъна.

Местните повикали полиция, а бабаитът дядо Иван, по прякор Певеца, бил задържан. Според комшии той бил сприхав и щом кипнел, вадел оръжие.

Силите на реда са констатирали, че дядото е стрелял със законно регистриран газов пистолет. Иван Певеца им обяснил, че се възмутил, защото колата се движела прекалено бързо по улицата. 

Срещу пенсионера е образувано бързо производство по Указа за дребното хулиганство и предстои съдът да му наложи административна санкция, обясниха от пресцентъра на варненската полиция.


1
17 rate up comment rate down comment 0
alpiniz@mail.bg
преди 8 години
Газовите куршуми са наи убавите(въздушни) а шизофренията в турския *** е най добрата Сигнализирай за неуместен коментар