Експертизата: Откритата в куфар Евгения била удушена с ръце

Подсъдимият Орлин Владимиров се намеси в беседата с вещите лица

22.10.2024 | 13:52 Редактор:
И днес в съдебната зала е пълно с близки, роднини и приятели на покойната Евгения.
И днес в съдебната зала е пълно с близки, роднини и приятели на покойната Евгения.

Разкриха нови детайли около смъртта на 33-годишната Евгения Андреева. Младата жена е била удушена с ръце, а смъртта ѝ не е настъпила мигновено.

Това стана ясно от съдебно-медицинската експертиза по делото, която бе представена днес. Евгения беше убита през 2021 г. Подсъдими са съпругът ѝ и баща му. 

Представянето на експертизата провокира редица реакции както от страна на прокуратурата, така и от страна на защитата на подсъдимите баща и син Владимирови.

Орлин Владимиров, подсъдимият съпруг на покойната Евгения, също се намеси в беседата с вещите лица, като им зададе редица въпроси, най-вече провери дали са взели предвид всички обстоятелства около изготвяне на експертизата. Те го увериха, че са свършили работата си както трябва.

След 20 минути почивка от заседанието, в момента то продължава с даване на лични обяснения от страна на подсъдимия Орлин Владимиров. Думата му бе дадена да говори за конкретния случай, но той коментира цялостно процеса, през който преминава това дело. Съдът няколко пъти му обърна внимание, че ще има време и за такива коментари, но сега думата му е дадена за друго.

И днес в съдебната зала е пълно с близки, роднини и приятели на покойната Евгения, които искат справедливост.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR