Спор между съседи вкара 64-годишен мъж в кома в Шуменско

Двамата мъже се скарали и един от тях бутнал другия по стълбите

07.10.2024 | 12:03 Редактор:
Образувано е досъдебно производство.
Образувано е досъдебно производство.

На 3 октомври, около 23:50 часа, в къща в селото Салманово, е настъпил инцидент, при който 64-годишен мъж е пострадал след като е бил избутан по стълбите от 50-годишен мъж, също от същото село, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Шумен.

По данни на разследващите, инцидентът е настъпил след спор между двамата мъже, който е прераснал в физически конфликт. По-младият мъж, в разгара на спора, е избутал по-възрастния по стълбите, в резултат на което той е паднал и се е ударил. След инцидента, пострадалият е бил транспортиран незабавно до шуменската болница за медицински преглед и оценка на състоянието си. Лекарите са установили, че той е в тежко състояние и е бил настанен в медикаментозна кома, за да се предотвратят усложнения и да му бъде осигурена необходимата грижа.

Вследствие на случилото се, е образувано досъдебно производство. Правоохранителните органи продължават да работят по случая, като се събират доказателства и свидетелски показания, за да се изясни пълната картина на инцидента и да се вземат необходимите мерки.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR