Фенове на Северна Ирландия ядоха пердах в Пловдив

Нападателите са били привърженици на "Ботев"?

09.09.2024 | 12:44 Редактор:
Северноирландци са с разбити глави в Пловдив.
Северноирландци са с разбити глави в Пловдив.

Привърженици на националния отбор на Северна Ирландия са с разбити глави и други наранявания, след като шествието им след края на мача срещу България на стадион "Христо Ботев" в Пловдив е било нападнато от местни фенове.

Нападателите са били привърженици на пловдивския "Ботев", твърди един от големите сайтове за ултрас културата в Европа, който публикува и снимки след екшъна.

Само бързата намеса на полицията в града е успяла да предотврати нарастването на инцидента и увеличаване на броя на пострадалите, пише "Тема спорт".

Източникът, разпространил снимките на ранените северноирландци, съобщава и за сбиване, провело се между представители на двете агитки преди вчерашния мач под тепетата. Българските фенове са спечелили боя за около 30 секунди, като трима от островитяните са избягали.

Снимка: Lap.bg


1
2 rate up comment rate down comment 0
Баш бабаитин
преди 2 часа
Браво бе, как успяхте 1000 човека да опердашите трима ирландци. Голями бабаити сте, майна. Простащината на наследниците на бай *** Сомов няма край.После се чудим защо като попадне нормален българин в бяла държава го третират като жител на Столипиново или Факултето.Каквото си постери и на него ще легнеш. Сигнализирай за неуместен коментар