Прокуратурата поиска колата на Ивайло Цветков - Нойзи да бъде отнета

На 6 юни Районният съд реши да не конфискува автомобила му

05.09.2024 | 13:14 Редактор:
Нойзи беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта.
Нойзи беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта.

Софийската районна прокуратура (СРП) ще протестира отказа на Софийския градски съд (СГС) да не отнеме колата на журналиста Ивайло Цветков - Нойзи, се посочва в съобщение изпратено до медиите.

На 6 юни Районният съд реши да не конфискува автомобила му, след като той беше задържан да шофира в нетрезво състояние по Околовръстния път в София миналата година, с над 2 промила алкохол в кръвта.

В същия ден наблюдаващият прокурор Николай Николаев обяви, че решението е незаконосъобразно и ще внесе протест срещу решението на Районния съд.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 50 минути
Жълтопавет$$$к било вулгаризъм????? Ей, Ристьо Бойкикев! Не те е срам! Не може да те цитирам без да ме цензурират! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Как иначе?
преди 51 минути
Друго си е да си " ***". За тази привилегирована каста - " цвета на нацията", " демос" и т.н. законите не се прилагат по начина, по който това се отнася за " простолюдието". Всички са " равни" - каканижат някои " борци за демокрация", най- често произхождащи от виден кървавочервен род на партийната номенклатура на БКП......например Бойкикев или Мирчев. А също и Терзиев ДС - то ( Добрите сили). Сигнализирай за неуместен коментар