fallback

Баща уби с дървен кол 17-годишния си син в Монтанско

След това го закарал в болница

04.09.2024 | 12:21 Автор: Деси Николова

17-годишно момче е загинало след насилствено нападение от баща си, съобщиха от полицията. 

Около 03:30 ч. на 3 септември 2024 г. в ОДМВР - Монтана е получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ - Монтана за докарано от родители момче, което е установено, че е починало. Починалият е 17-годишен от с. Замфирово, който заедно със семейството си обитава имот в гр. Монтана, кв. "Кошарник".

По трупа на момчето са установени видими следи от насилие, включително кръвонасядания в областта на гърдите. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, която е извършила оглед, а по случая е образувано досъдебно производство.

След проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на криминална полиция при ОДМВР - Монтана и РУ - Монтана е установено, че инцидентът е възникнал в къща в гр. Монтана, обитавана от починалия и родителите му. По време на семеен скандал бащата, на 36 години и криминално проявен от с. Замфирово, е нанесъл на сина си удар в областта на гърдите с дървен кол. По-късно той е закарал момчето до медицинското заведение.

Бащата е задържан за срок до 24 часа в РУ - Монтана. Установени са свидетели, присъствали на събитието, а оръжието на престъплението е намерено и иззето. Трупът е оставен за извършване на аутопсия в МБАЛ - Монтана. Работата по случая продължава в РУ - Монтана.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

fallback
Още от Криминално
fallback