Тийнейджър преби служител на СО, отговарящ за репатриране на автомобили

Не толерирайте прояви на агресия, настояват от общината

24.07.2024 | 09:41 Редактор: Деси Николова
Сигналът за нападението е предаден към полиция.

Служител на Столична община - Район "Люлин", който е отговорен за репатрация на излезли от употреба моторни превозни средства ИУМПС, е пострадал при извършване на служебните си задължения заради нападение от непълнолетен жител, съобщиха от ведомството.

"Това е акт, който районната администрация няма да толерира и се противопоставя на агресивни и недомислени прояви от страна на гражданите срещу наши служители при изпълнение на задълженията им! Молим всички живущи на територията на района, които стават свидетели на агресивно поведение, да сигнализират до компетентните органи на телефон 112 и да застанат срещу агресорите с всички възможни средства. Районната администрация цели създаването на по-уютна среда за живот, както при премахването на стотици ИУМПС, така и в изграждането на цивилизован диалог с гражданите", казаха от районната администрация.

Сигналът за нападението е предаден към полиция

"Не толерирайте прояви на агресия, физическа саморазправа и нетрезво поведение от живущите около Вас! Г-н Тодоров и екипът на общината ще се бори за правото на всеки един гражданин да живее спокойно в по-добра среда, защото нашите усилия остават напразни, ако гражданите не могат сами да се погрижат за заобикалящата ги действителност!", казват още от Общината.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR