Шофьор стреля по друг водач с дете в колата на АМ "Тракия" заради засичане

Задържан е

01.07.2024 | 11:20 Редактор: Вяра Димова
Шофьор стреля по друг водач с дете в колата на АМ

31-годишен мъж стреля по друг водач на автомагистрала "Тракия" заради засичане по пътя. Той е задържан, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

В автомобила, по който е стреляно, е пътувало семейство от Сливен с 12-годишно дете. Колата е изпреварена от лек автомобил с бургаска регистрация, водачът рязко навлязъл пред тях. И двете коли спрели встрани на пътя.

34-годишният мъж от първото превозно средство се насочил към автомобила засякъл го, крещял и блъскал по стъклото заради опасната маневра. След като мъжът не му отворил вратата, сливенчанинът се върнал към автомобила си, а през това време водачът на другата кола произвел изстрел с газов пистолет, след което тръгнал.

Задържаният е направил пълни самопризнания. Оръжието, заедно с пълнителя и осем боеприпаса, са предадени доброволно, пише "Труд".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 ден
слязал да се прави на мъж, ама като видял пистолета и веднага звънни на полицията!!! като повечето "мъже" като са по 10 скачат на бой .. като са сами се крият като мишоци... Скоро ми се случи , слезе един да ме бие и да се разправя защо съм му бибитнал, ама падна по гръб и сега ме съди.... Сигнализирай за неуместен коментар