Пребиха шофьор на автобус с туристи край Луковит, заплашили го с нож

Пътували са до пещера "Проходна" край Ловеч

26.06.2024 | 13:57 Редактор:

Група роми пребиха шофьор на пълен с български туристи автобус край Луковит. Нападнатият шофьор возил екскурзианти - жени и деца, които пътували до пещерата "Проходна" край Ловеч.

За шокиращата агресия е задържан 36-годишен мъж от село Карлуково. Шофьорът е с пукната глава, счупена челюст и ребро. Пътник в автобуса е заснел побоя.

Случката е отпреди няколко дни. Автобусът се движел в посока Ловеч, когато край село Карлуково изскача автомобил с превишена скорост и се забива в задната част на автобуса. От колата изкачат няколко души, които нападат шофьора на автобуса. Пристига и друг автомобил, пълен с роми, които също се нахвърлят върху шофьора.

"Това е нещо ненормално, което никой не е очаквал и никой не е предизвикал. Всички са в шок. Скачат и жестоко пребиват шофьора на автобуса, който по никакъв начин не ги е предизвикал. Изкарали са нож, блъскали са по автобуса. Отнели са задния номер. Сигнал към 112 е подаден още при осъществяването на ПТП", каза Елица Михайлова от туристическата агенция.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
Таг. таго
преди 3 месеца
Ох че не съм бил аз да ги изпомачкам със буса извадили са голям късмет Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Стати
преди 3 месеца
Това е неграмотно племе, което няма как да се интегрира!! Въпреки дипломи за средно от тия там Биячи никой не може да чете и пише! Трябва закон срещу тия ***! Правата си знаят и масово се редят на опашки за помощи, но задълженията не ги знолаят!! Сигнализирай за неуместен коментар