fallback

Разкриха подробности за жестокото убийство на жена в Разлог

Синът ѝ бил с порезна рана в областта на шията

14.06.2024 | 17:05 Автор: Толя Стоянова

Появиха се подробности за ужасяващото убийство на жена в Разлог. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление - умишлено убийство на майка.

Припомняме ви, че вечерта на 13 юни на телефон за спешни случаи 112 е постъпил сигнал от жена, живееща в град Разлог, която съобщила притесненията си от неуспешни опити да се свърже със съседката си. На посочения адрес е бил изпратен полицейски патрул, който на място е установил струпване на живеещи наоколо хора.

В къща е било открито безжизнено тяло на жена с прободна рана в гърдите. Пристигналият на място медицински екип е констатирал смъртта ѝ. Установена е самоличността на жертвата - 68-годишна жена. На място е бил задържан синът ѝ - на 46-години, с видимо порезна рана в областта на шията. 

Мъжът е бил транспортиран до болнично заведение, където му е била извършена операция. Установено е, че той е освидетелстван с ТЕЛК решение, касаещо психично заболяване.

Намерени са и са иззети ножове, ножица, мобилен телефон и медикаменти. Очакват се резултати от аутопсията на трупа.

Предстои привличане на обвиняем и задържането му за срок до 72 часа с цел искане от съда да наложи мярка за неотклонение "задържане под стража".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

fallback
Още от Криминално
fallback