Шофьор "лети" с 221 км/ч по АМ "Тракия"

Водачът е сниман с камера в района на Сливен

03.06.2024 | 11:03 Редактор: Елеонора Танева
Шофьор

Камери на "Пътна полиция" засякоха шофьор да кара с 221 км/ч на АМ "Тракия" в района на Сливен. Нарушението е засечено през нощта в участъка, контролиран от ОДМВР-Сливен. По автомагистрала "Тракия“ се осъществява и линеен контрол за спазване на Закона за движение по пътищата. 

През почивните дни полицаите в Сливен са установили трима водачи с алкохол и един нерегистриран лек автомобил.

49-годишен водач на лек автомобил "Опел Астра" е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото в село Червенаково. На водача е издаден талон за медицинско изследване. Образувано е бързо производство.  

На 1 юни екип на РУ-Сливен е извършил проверка на 44-годишна жена, водач на лек автомобил "Мерцедес". Пробата за употреба на алкохол, извършена с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. 39-годишен водач на лек автомобил "Форд Фокус" е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 3 юни от екип на сектор "Пътна полиция" - Сливен. Автомобилът е спрян на бул. "Банско шосе" в град Сливен.  

Служители на РУ-Котел са установили лек автомобил между селата Филаретово и Тича, който се движи с поставени регистрационни  табели, издадени за друго МПС. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)