fallback

Шофьорът на разцепения джип - фен на скъпите коли, майка и дете се спасили от инцидент с него

"Щеше да ни отнесе и да стане голямо меле, защото човекът много бързаше", сподели жената

15.05.2024 | 12:04 Автор: Искра Ангелова

Кристиан Екмекчиян, който предизвика тежката катастрофа в Пловдив, при която загина той и 21-годишната Теодора Николова, е имал 16 нарушения на пътя за три години опит зад волана. Оказва се обаче, че преди месец майка и детето ѝ се измъкват на косъм от фатален инцидент с участието на 21-годишния шофьор.

"Преди около месец този младеж едва не ме уби с детето ми. Със сина ми бяхме в колата. Щеше да ни отнесе и да стане голямо меле, защото човекът много бързаше. Случката се разигра до спортен комплекс. Профуча със същия джип, с който е станала и катастрофата от онази нощ", разказа Милена Димитрова от града под тепетата.

Гражданката е разпознала загиналия Кристиан Екмекчиян от снимките, които се появиха в социалните мрежи малко след трагедията.

Във фаталната нощ Кристиан шофира мощния си "Рейндж Роувър". До него е 21-годишната студентка Теодора. Зад тях са още двама младежи на същата възраст - момче и момче. Според експерти от КАТ студентът е карал с около 200 км./ч. Удря се в крайпътни дървета, всички от които са отсечени от удара. Джипът буквално се разполовява на две.

Другите двама пътници са в критично състояние. Те са в болница, в интензивно отделение. Състоянието на момичето е по-тежко, информира "Труд".

Междувременно стана ясно, че майката на Кристиан е служителка на КАТ в отдел "Регистрации". В профилите му в социалните мрежи често качвал видеа как шофира. Негов познат го пита: "Върви ли това AMG?", на което младежът отговаря "Да, на убиване".

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Ще изляза на разходка.
74%
Ще бъда в отпуск.
11%
Ще пътувам извън страната.
15%
Общо 582 гласа

Снимка: Facebook

fallback
Още от Криминално
fallback