29-годишен преби зверски приятелката си и се обеси, жената се бори за живота си

Все още не са известни причините за скандала

12.03.2023 | 15:35 Редактор: Искра Ангелова
29-годишен преби зверски приятелката си и се обеси, жената се бори за живота си

29-годишен мъж е пребил зверски с 9 години по-възрастната си приятелка, след което се обесил. Кървавата драма се е разиграла в събота вечерта във великотърновското село Пчелище. Все още не са известни причините за скандала, довел до побоя над жената. Тя е в тежко състояние в отделението по Неврохирургия на областната болница в старата столица. Пострадалата жена е с тежки фрактури на лицевата част на черепа.

Младият и приятел я бил, докато тя не припаднала. Тогава решил, че е издъхнала, В 23,30 часа се обадил на 112 и увиснал на въжето на чардака на къщата си. Когато на място пристигнат екипи на полицията и Спешна помощ, открили безжизненото му тяло. Жената пък била в тежко състояние.

Потърпевшата е учителка и скоро се нанесла в селото. Педагожката е на 38 години и въпреки възрастовата разлика между нея и приятеля и, двамата съжителствали и отглеждали две деца. Малчуганите не били в къщата по време ужасните деяния, информира "Труд".

Случаят се разследва от полицията, образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура във Велико Търново.