18-годишен разби зъбите и носа на таксиметров шофьор, направил му забележка за побой над момиче

Агресивният Бисер Драганов е арестуван, добре познат е на полицията

27.07.2022 | 19:00 Редактор: Искра Ангелова

Агресия от младежи във Велико Търново. 18-годишен нападна таксиметров шофьор, след като му направил забележка да не бие приятелката си. Инцидентът станал в понеделник през нощта, като скандалът е заснет от случайно преминаваща жена.

Ивайло Янков е таксиметров шофьор от 17 години. В злополучната нощ станал свидетел на агресия по улицата и се намесил.

"Видях един младеж да блъска едно момиче. Бях на поръчка на адреса, дори клиентът ми направи забележка и това се отрази като вмешателство, едва ли не, в личния им живот. После се появиха и други младежи, имаше един с тях, който не взе никакво отношение по въпроса", сподели Янков.

18-годишният Бисер Драганов ударил в лицето Ивайло Янков и му избил зъбите. Мъжът все още не е решил дали да си потърси правата в съда. Готов е да заведе иск, ако има нужда от финансова помощ за лечение.

"През съдебен лекар и през Бърза помощ минах веднага. Счупеният ми нос се установи от направената ми снимка на главата. Ще отида до София, за да видя колко ще ми струва лечението на зъбите. И евентуално от сумата, която ми поискат от клиниката, ще преценя дали ще мога да си я поема сам, или ще използвам неговите. Агресията е много по-голяма, което е обезпокоителното в случая", допълни шофьорът.

След инцидента 18-годишният Бисер Драганов е арестуван. Оказва се, е вече е добре познат на полицията, тъй като е имал криминални прояви.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
7 rate up comment rate down comment 0
Пешо от Нови хан
преди 1 година
Еми веднага окован за 15год.в мини Чукурово - само нощна смяна по 12ч. За такива не трябва да има съдебно производство - губене на време ще е Сигнализирай за неуместен коментар