fallback

Заря, свада, нож... Как сте стигна до убийството на Илиян и кой е убиецът?

Подобни шумни празненства в района са рядкост, твърдят съседите

10.01.2022 | 13:35 Автор: Тодор Петров

Млад мъж е бил убит късно снощи в столичния квартал "Люлин". Жертвата била намушкана многократно с нож по време на празненство за раждането на бебе. Засега задържан няма.

Няколко мъже са празнували раждането на бебе в междублоково пространство в столичния квартал "Люлин", когато се е случил инцидентът. 

"Снощи имаше заря и изведнъж стана свада. Тъмно е, нищо не се виждаше, просто се чуха някакви викове, някакви разправии. И след това едно момче каза, че е наръгано", разказа пред камерата ни човек от квартала.

"Всичко стана много бързо. Празнуваха раждане на детенце и в следващия момент изтича някакъв човек, стана някаква разбория, наръга го и избяга", посочи друг съсед. 

Линейката е пристигнала за четири минути, но мъжът е починал на път за болницата. Според съседи подобни шумни празненства в района са рядкост. Затова те са изненадани, че са подразнили някого. 

Убият е 32-годишният Илиян Илиев, който е бивш боксьор. Отказва се от спорта, след като му предлагат да продаде мач. Участвал е в множество благотворителни каузи. Според различни източници убиецът му е психично болен мъж. 

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Криминално
fallback