fallback

Убитият мъж в Сливен и нападателят му са се познавали, имали са спорове помежду си?

Една от основните версии е убийство от ревност

31.10.2021 | 18:33 Автор: Жаклина Иванова

30-годишен мъж е убит в Сливен. Вече има задържан за престъплението, съобщиха от полицията. Сигналът е подаден на 29 октомври късно вечерта. Автомобилът на жертвата е бил на паркинг, като по първоначална информация убитият е чакал приятелката си.

Убиецът, също на 30 години, го е нападнал с нож. За около час полицията успява да задържи извършителя. Вече му е повдигнато обвинение. Той може да получи "доживотен затвор". Една от основните версии е убийство от ревност.

"На паркинг на текстилния техникум е намерено лице в лек автомобил във видимо безжизнено състояние. Веднага към мястото са изпратени екипи на областната дирекция и бърза помощ. Пристигайки на място, същите установяват лице от мъжки пол във видима възраст около 30 г. с множество прободни рани по тялото и врата", каза директорът на  ОДМВР Сливен старши комисар Димитър Величков.

"Работи се по няколко версии. На този етап е установено, че жертвата и извършителят на деянието са се познавали и са имали известни спорове между тях, по скоро от личен характер. Не бих казала, че са от имуществен или финансов характер", посочи прокурор Ваня Белева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Криминално
fallback