Жени Калканджиева: Смятам, че хора искат да ме използват за пари

Тя обвинява съседите си, че й правят магии

06.05.2020 | 19:25 Редактор: Искра Ангелова

Арестуваха Жени Калканджиева след зрелищен скандал със съседи. Спорът избухнал в кооперацията, в която живее в квартал Бояна. Нощта Калканджиева прекара в ареста заедно със сина си Георги. Повдигат й обвинения за дребно хулиганство. 

Вторник вечер, квартал Бояна - жесток скандал избухва в кооперацията, в която живее бившата манекенка Евгения Калканджиева. Тя влиза в арогантен спор със съседите си и ги обвинява, че й правят магии. 

"Около 19 часа Евгения слезе на нашия етаж почна да блъска и обижда", каза Маги.

Тя и майка ѝ викат полиция. Въпреки предупрежденията от страна на униформените, собственичката на "Визаж модел" не спира с виковете и обидите. Налага се съседите ѝ да повикат полиция втори път. 

Жени започнала да се държи отново арогантно с тях. Не такава обаче е версията на Калканджиева.

"Смятам, че едни хора искат да ме използват за пари. Изгоних мъжа ми преди 2 седмици и се използват мои неща, за да ми вземат пари тези хора", каза Калканджиева. 

Преди 2 седмици съпругът на Жени - Тачо, беше арестуван за побой над младеж.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 1
Гост
преди 4 години
"Смятам, че едни хора искат да ме използват за пари. Изгоних мъжа ми преди 2 седмици и се използват мои неща, за да ми вземат пари тези хора""Тя влиза в арогантен спор със съседите си и ги обвинява, че й правят магии. "Ако не се вземат мерки, всяка есен и пролет, това състояние ще се обостря все повече и повече. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
h
преди 4 години
Тия двамцата са наркомани и ***! Сигнализирай за неуместен коментар