fallback

Михаил се самоубил с каналин, залепил торбичка на главата си

20-годишното момче търсило в интернет начин да сложи край на живота си

12.04.2016 | 12:37 Автор: Тодор Петров

Основната версия за смъртта на 20-годишния Михаил Тончев, който бе открит мъртъв в мазе на блока си в "Младост", е самоубийство. Разследващи разкриха, че младежът е пил каналин, който е разтворил в бутилка, намерена до трупа му. Нагълтал се е с хапчета и за да ускори смъртта си, си сложил найлонова торбичка, която облепил с тиксо, пише "24 часа". 

Разследващите допълват, че тиксото не е било достатъчно стегнато, което означава, че не е сложено насилствено. Младежът е починал за няколко минути. Преди да си посегне той е посещавал сайтове, от които да почерпи идея, показва историята в лаптопа му.

Тялото на Михаил бе намерено от съседи снощи. Вчера сутринта момчето бе обявено от близките си за национално издирване. Той изчезнал в събота привечер, когато излязъл от дома си без яке. След това семейството и приятелите му губят следите.

Съседите, открили момчето вчера, разказаха, че главата му била обвита в тиксо. На място веднага били изпратени екипи на полиция и Бърза помощ и била установена самоличността му.

fallback
Още от Криминално
fallback