fallback

Българската актриса Деси Иванова и пътят й до Холивуд

Рецептата за успех е "работа и много работа", посочи тя пред Bulgaria ON AIR

03.08.2016 | 11:08

Актрисата Деси Иванова е на 28 години, но вече е част от най-голямата филмова индустрия в света. Във вените й тече, както българска, така и грузинска кръв. Завършва театралната школа в Австралия, а преди 6 години става част от нюйоркската филмова академия.

Деси споделя, че винаги е имала страстта към актьорството: "В началото се влюбих в театъра, но когато завърших театралната школа, исках повече, исках да видя какво е филмът".

Началото на кариерата й започва с филм на ужасите, след което следват и други филми, както и романтични комедии, сериали и късометражни филми.

По думите на Деси рецептата за успех е кратка: "Работа и много работа".

"Хората си мислят, че като стигнат Холивуд, вече са звезди и стават мързеливи. Като актьор постоянно трябва сам да си вършиш работа", посочи актрисата.

Тя сподели, че мечтае за големия Холивуд и за Оскар, но за да стигне един филм до там, трябва да е спечелил много други награди.

Актрисата посочи, че се страхува, когато остава без работа, защото никога не е ясно кога ще е следващият филм. Тя каза още, че на сцената няма място за здравословни проблеми.

Деси Иванова е категорична, че ако стигне до алеята на славата, с гордост ще каже, че е българка.

 

 

fallback
Още от Любопитно
fallback