Чайлдиш Гамбино и Лейди Гага са големите победители на наградите "Грами"

Той получи четири статуетки за песента си "This is America"

11.02.2019 | 11:23 Редактор: Ивайло Николов
Чайлдиш Гамбино и Лейди Гага са големите победители на наградите

Чайлдиш Гамбино е големият победител от тазгодишната 61-ва церемония по връчване на наградите "Грами", която се състоя в Лос Анджелис.

Той получи четири статуетки за песента си "This is America", сред които и най-престижнитe – за "Песен на годината", "Запис на годината", "Най-добро музикално видео" и за "Най-добра рап вокална колаборация".

Лейди Гага взе три "Грами"-та. Хитовата песен “Shallow” от филма "Роди се звезда" беше отличена с две статуетки, а певицата получи и трета - в категорията "Най-добър поп соло изпълнител" за песента "Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)".

Ариана Гранде взе първото "Грами" в кариерата си. Тя беше отличена за най-добър поп вокален албум за четвъртия си студиен албум "Sweetener“, като успя да се пребори със сочената за фаворит Тейлър Суифт.

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама изненадващо се появи на сцената при откриването на церемонията по връчването на наградите "Грами", за да предаде послание за силата на жените.

Заедно с нея бяха суперзвездите Лейди Гага, Дженифър Лопес, водещата на церемонията Алиша Кийс и актрисата Джейда Пинкет-Смит. 

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК