Синът на Никълъс Кейдж с татуировка на български език

Думата "самбо" е изписана зад лявото ухо на 28-годишния музикант и актьор

04.10.2018 | 15:02 Редактор: Тодор Петров
Синът на Никълъс Кейдж с татуировка на български език

Уестън Кейдж, синът на холивудската звезда Никълъс Кейдж, си направи нова татуировка на български език. Това стана ясно от кадър, споделен от 28-годишния музикант и актьор в социалните мрежи. 

Снимката е запечатала момент от скорошната сватба на Уестън, а на нея ясно се вижда думата "самбо", изписана зад лявото му ухо. 

Татусът запечатва както любовта на Кейдж-младши към спорта, така и симпатиите му към България, където миналата година той работи заедно с известния си баща по полицейския трилър "Код: 211".


2
0 rate up comment rate down comment 0
Татяна
преди 3 години
А на бългсрски как е известно това бойно изкуство ?Изрично се упоменава с какво го свързва актьора - с България. У нас също се практикува под това наименование Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 0
Альоша
преди 3 години
Не е на български, на руски е ! САМооборона Без Оружия) е бойно изкуство, боен спорт и система за самозащита, разработена в Съветския съюз в резултат от синтеза на най-добрите техники от националните видове борби на републиките на СССР: грузински, таджикски, узбекски, киргизки и други, както и техники от джу-джуцу, джудо, айкидо, кендо, удари от английския бокс. Сигнализирай за неуместен коментар