Гаджето на Григор изви глас за известен български бизнесмен

Никол Шерцингер със страхотно шоу на остров Миконос за рожденика Васил Божков

11.08.2016 | 19:32 Редактор: Тодор Петров
Гаджето на Григор изви глас за известен български бизнесмен

Половинката на най-добрия ни тенисист Григор Димитров певицата Никол Шерцингер направи страхотно шоу за 60-ия рожден ден на бизнесмена Васил Божков, който той празнува на о. Миконос.

Смятаният за един от най-богатите хора не само в България, но и на целия Балкански полуостров, кани най-близките си приятели за четиридневно парти по случай рождения си ден. С частни самолети в Миконос пристигат и негови съдружници от други кътчета на планетата. Сред тях са и гръцки бизнес партньори на Божков. Именно те след това разказват пред свои приближени колко доволни са останали от шоуто на Никол Шерцингер, информира "168 часа".

Певицата изнася бляскаво шоу, каквото би направила и на огромен стадион в някоя европейска столица. Екипът й също се постарава да впечатли с хореография и светлинни ефекти гостите на рожденика.

Хонорарът на певицата съвсем естествено ще си остане в дълбока тайна. Знае се обаче колко прибра певицата от дубайски шейхове, за да пее на тяхно парти през 2012 г. Според в. "Сън" тогава американката е пяла едва в продължение на 45 минути за сумата от 1 млн. долара.