fallback

Как да скъсаме деликатно с половинката си

Как да скъсаме деликатно с половинката си Човек и добре да живее си хваща гадже, което иска да разкара

30.06.2016 | 22:40

Проблемът идва от това, че голяма част от мъжете не събират смелост да застанат и да гледат сълзи и хлипане на нежната допреди малко половинка и предпочитат някой друг да свърши мръсната работа.

По възможност даже мръсната работа да се свърши сама. Още по темата

И за да не се чудите отчаяно как да започнете разговора, по-добре се захванете с действията. Представяме ви 9 абсолютно сигурни начина, с които ще скъсате нервите на жената до вас и тя ще се откаже от нещото, което смело нарича „връзка“.

1. Твоята майка също... Хубаво е да я обидиш на майка, особено ако майката е там. Най-добре се заеми с тази задача по време на семейна вечеря, че и роднините да станат свидетели. Не е нужно да чакаш правилния момент – просто изтърси някоя обида към нея. Подходяща такава е, че е надебеляла или че е време за диета. Разчупи неловката тишина с подмятане към бащата на твоята възлюбена. Даваме ключови думи: „анален секс“, „дъщеря“, „наследяване“, „майка“. Сега ги сглобете в изречение.

2. Сподели, че мразиш деца и гордо обяви, че си си направил вазектомия Ако кажеш, че си стерилен, рискуваш да ти върне в отговор, че няма никакъв проблем и най-важното нещо на света е, че се обичате безкрайно много. Нямаш опции за компромиси, затова вади тежката артилерия. 

Направо ѝ кажи, че си си направил вазектомия, защото мразиш децата и никога не искаш да имаш такива. Ако и това не помогне, изведи я на разходка в парка и демонстрирай непоносимостта си към малчуганите, като ритнеш някое хлапе или го разревеш ей така, за веселбата. Малко е садистично, но със сигурност ще и покаже що за “чудовище“ си всъщност и ще бъдеш свободен до броени дни. Все пак по време на операцията с детето в парка гледай да си далеч от родители и полиция.

Прочетете останалите начини в Tialoto.bg

fallback
Още от Любопитно
fallback