Ди Каприо с нова моделка под ръка

Интересът му провокира 24-годишната Рокси Хорнър

04.06.2016 | 16:00
Ди Каприо с нова моделка под ръка

Верен себе си Леонардо Ди Каприо успя да омагьоса поредната дългокрака руса красавица. Този път интересът му привлече 24-годишната Рокси Хорнър, която е популярна на Острова не само с моделската си кариера, а и с връзките си с Тайо Круз и риалити звездата Джоуи Есекс.
Лео бил толкова впечатлен от красавицата, че долетял с частния си джет до Лондон по-рано тази седмица, само за да се види с нея. Двамата купонясвали в нощен клуб и си тръгнали заедно, пишат чужди издания. 

[related_articles]

„Лео беше плътно до Рокси и не я остави и за минута сама. Двамата се запознаха неотдавна в Лос Анджелис и когато той бе в Лондон за наградите БАФТА, я потърси и ѝ предложи да се помотаят заедно. Когато преди дни най-накрая се видяха, помежду им прехвърчаха силни искри. Държаха се като двойка през цялата нощ”, сподели източници. 

Рокси поясни в социалните мрежи, че с Ди Каприо са само приятели като написа: “Може да имаш приятел в индустрията и не е нужно хората да предполагат, че има нещо повече между вас...Това е смешно”.
Според клюките обаче двамата не са просто приятели и дори са прекарали известно време заедно на фестивала Коачела през април, а след това са разгорещили романса си в Кан миналия месец.