fallback

Роналдо събира тен на яхта на испански остров

Голмайсторът е на почивка в Ибиса

01.06.2016 | 15:22

Кристиано Роналдо показва тяло и събира тен, докато си отдъхва от фурбола. Портогалецът се наслаждава на хубавото време и морските вълни на Средиземно море, показаха снимки, плъзнали из социалните мрежи. Малко време преди началото на европейското тази година, красавецът е решил да отдели, за да си почине далеч от терена. 

В четвъртък вечер Португалия ще играе контрола с Англия на "Уембли", но Роналдо няма да вземе участие в този мач. След триумфа в Шампионската лига, той беше попитан дали ще играе срещу "трите лъва". "Не. Дайте малко почивка на краката ми. Сега е моментът да си почина и да се насладя на момента. През този сезон бях номер 1 в отбора по изиграни минути. Това значи, че още ме бива. Но сега искам малко почивка", заяви тогава звездата. По плана на Евро 2016, първият мач на португалците е на 14 юни. Те ще играят срещу Исландия. 

И докато красавецът радва посетителите на испанския остров, в социалните мрежи плъзна с участието на Роналдо. Звездата на „Реал“ се включи в промоклип на новия сингъл на прочутия в испаноезичния свят изпълнител и продуцент Red One - "Don't you need somebody". В клипа футболистът се преструва, че пее. В други от кадрите участва и Джей Ло. 

Относно парчето можем да кажем, че е записано с подкрепата на Енрике Иглесиас, Ар Сити, Шаги и др. Red One пък стои зад много от хитовете на Енрике Иглесиас, Питбул, Дженифър Лопес, Марк Антъни, Лейди Гага и други.

fallback
Още от Любопитно
fallback