fallback

15 интересни факта за Хулио Иглесиас-младши

Синът на Хулио и братът на Енрике е романтик, твърди, че българските момичета са много приятни и шик

12.05.2016 | 13:08 Автор: Луиза Божинова

Испански певец Хулио Иглесиас-младши едновременно носи името на бащата си и e най-големият син в семейството.

Какво е да бъдеш син и брат на известни, първо впечатление от България и още 15 интересни факта за звездата:

1. Хулио Хосе Иглесиас-младши е второто дете на известния испански певец Хулио Иглесиас и по-голям  брат на  Енрике Иглесиас. Името на баща му е записано в Книгата на рекордите на Гинес за брой издадени албуми. Брат му Енрике е в топ 10 на световния шоу бизнес, а дали Хулио  ще продължи като тях? Хулио Иглесиас-младши обича семейството си, обича музиката, която създава, и е  щастлив, че може да направи това, което иска.

2. Като дете, Хулио заедно със  сестра си се премества от Мадрид в имението на баща си в Маями, където живее и до днес. С Енрике  винаги са били и остават добри приятели и никога помежду им няма конкуренция. Само една снимка от детството им запечатва "конфликт": "кола - аз съм седнал в нея, а Енрике иска да е вземе. В действителност, ние никога не се карали помежду си" – споделя звездата.

Отношенията им до сега са отлични и обичат да ходят на спортни събития заедно.

Двамата обаче са поставени отново пред  предизвикателството -  за по-малко от  две седмици  да се конкурират за сърцата на българската публика.

3. Хулио външно изглежда като 18-годишен, въпреки, че в действителност е на 43! Той е рекламно лице на много престижни и световни марки.

4. Обича спорта. Много добре играе  тенис и познава лично почти всички известни световни звезди. Между другото, Хулио запознава Анна Курникова и Енрике. Лудо влюбен е в океана и сърфа. И, разбира се, футбола - не пропуска голямо събитие. Ако не се занимава с музика, би станал спортист.

5. "Най-добрият град в света - това е Сан Диего: винаги е страхотно време, океана и красиви хора. Забележително е да хванеш вълна и уиндсърф, съчетано със слънчеви бани и плуване". Може би защото при предишното си посещение у нас нямаше възможност да разгледа прекрасната ни страна.

6. Хулио Иглесиас  - младши е  романтична личност – "Аз съм много любвеобвилен човек" - споделя за себе си звездата, "особенно, когато една жена е красива". Вярва дори в любовта от пръв поглед, както и, че може да живее само с една жена. Хулио обещал да се ожени не по-рано от 50 години, но е щастливо женен от 2011 г.  за топмодела Карис Верхарт и иска да имат най-малко 15 деца, като голямо щастливо семейство - това е много важно за него. Една от сериозните му връзки в живота продължава  девет години и половина, на която е посветил  много красиви песни.

7. За достойнството на човека, счита: "трябва да бъда честен и наистина не се опитвам да заблудя никого".

8. За някои луди неща, които му се случват по концерти -  фенките често захвърлят дрехите си на сцената. С усмивка споделя : "може би имам цяла колекция на Виктория Сикретс."

9.Независимо от сериозната си кариета намира време да бъде популярен телевизионен водещ и актьор.

10. Първия триумф  е испанскоезичния му албум "Tercere Dimension "отдавна има голям успех в Испания и в Латинска Америка

11. Като фен на спорта  любим номер  - 11.

12. Любим актьор- Ал Пачино

13. Любим цвят  - синьо.

14. Любима книга - "Малкият принц" от Антоан дьо Сент-Екзюпери.

15. За българските момичета - "те са много приятни и изглеждат шик. Почти перфектни."

Хулио- младши вече  има предложение от  българска марка козметична фирма, както и от няколко български винарски изби да стане тяхно рекламно лице.

Дали сексимвола ще бъде привлечен в "българска следа", може би ще ни подскаже сам на 28 май  в Sofia live club от 21.00 ч. в горещото латино парти, което ни очаква.

Билети за събитието може да се закупят в мрежата на EVENTIM, като и в деня на събитието в клуба.

fallback
Още от Любопитно
fallback