Лиъм Пейн бил с компаньонки преди смъртта си?

Приятелката му Кейт Касиди се чувствала наранена и предадена

24.10.2024 | 15:47 Редактор:
Певецът почина на 16 октомври следобед.
Певецът почина на 16 октомври следобед.

Приятелката на 31-годишния Лиъм Пейн от групата One Direction Кейт Касиди се чувства предадена от него заради нови разкрития от моментите преди смъртта му.

Певецът почина на 16 октомври. Той падна от балкон на третия етаж в хотел в Буенос Айрес, Аржентина.

Очевидци разкриха, че малко преди смъртта си певецът крещял в лобито на хотела и счупил лаптопа си. Но излезе и нова информация - часове преди смъртта си Лиъм се е свързал с две компаньонки чрез аржентински уебсайт. Те отишли в хотела на звездата и купонясвали с него в сряда.

От Daily Mail съобщават, че и двете компаньонки били на 25 г. Те признали, че предлагат секс услуги. Жените казали, че са пили алкохол заедно с Лиъм, но не са употребявали наркотици.

Дамите дошли в стаята на певеца в 11:30 ч. и си тръгнали около 16 ч.  А Лиъм Пейн починал около час след като те си тръгнали.

"Тя тъкмо чу за проститутките. Тя не знаеше нищо за това. Това очевидно е огромно предателство за нея и боли много. Тя не е спирала да плаче. Съсипана е. Има хора, които я подкрепят около себе си, но това стана от лошо по-лошо. Тя не е добре", коментира източник на The New York Post за приятелката на Пейн.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС