Как майката на Джъстин Бийбър несъзнателно го праща в империята на Пъф Деди

Джъстин подписва първия си звукозаписен договор с лейбъла на Usher през 2008 година

19.10.2024 | 11:47 Редактор:
49-годишната Пати е фундаменталната сила, която се крие зад ранния успех на канадския певец.
49-годишната Пати е фундаменталната сила, която се крие зад ранния успех на канадския певец.

Джъстин Бийбър се чувства "отвратен" от обвиненията срещу бившия му ментор Пъф Деди в насилие, рекет и различни сексуални престъпления. Факт е обаче, че когато Джъстин подписва първия си звукозаписен договор с лейбъла на Usher през 2008 г., майка му Пати Малет не се и съмнява, че той ще бъде звезда, каквото и да го чака по пътя му.

49-годишната Пати е фундаменталната сила, която се крие зад ранния успех на канадския певец. Тя го придружава при първото му пътуване до Атланта, за да се срещне с музикалния предприемач Скутър Браун, и тя качва видеоклипове на Джъстин, който пее кавър версии на известни песни в YouTube, където талантът му е открит за първи път.

Пати претърпява години на сексуално насилие

Именно Пати, която ражда сина си в дом за майки тийнейджърки месец преди 19-ия си рожден ден, отговаря за подписването на всички юридически документи на Джъстин, докато кариерата му тръгва нагоре, и тя е признавала, че задачата е била "плашеща".

Малтретирана като дете от 5-годишна възраст от мъж детегледач и дядото на приятел, тя си спомня как толкова е свикнала да бъде насилвана, че започнала да се чувства нормално. След като баща ѝ алкохолик ги напуска, когато тя е била на две годинки, Пати претърпява години на сексуално насилие, за което пише в своите мемоари Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber's Mom, публикувани през 2012 г. Тя твърди, че е била изнасилвана до 14-годишната си възраст.

Тя отглежда Джъстин в социални жилища

След като злоупотребява с наркотици и алкохол в тийнейджърските си години, за да прикрие болката, тя отглежда Джъстин в социални жилища и работи на по две или три работни места едновременно, за да издържа сина си. Така че, след години на борби, не е чудно, че внезапното издигане на славата на Джъстин е било като награда за трудния живот на  Пати. За съжаление, тази наивност е изиграла роля в пътя на Джъстин към бурния живот на славата, оставяйки го потенциално уязвим за някои от най-опасните и хищни звезди в индустрията.

Само година след като подписва с Island Records, 15-годишният Бийбър прекарва вече скандално известния 48-часов период с Диди, изглежда без надзор в дома на рапъра, където става свидетел на оргии и други смущаващи за възрастта му неща.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС