Как тренира и се храни супермоделът Алесандра Амброзио (+ВИДЕО)

Закусва яйца и авокадо

18.10.2024 | 22:28 Редактор:

Моделът Алесандра Амброзио разкри диетата и тренировките си, към които се е придържала в последно време, за да се подготви за завръщането си в модното шоу на Victoria's Secret, което се проведе на 15 октомври в Ню Йорк. 43-годишната бразилска красавица се завърна триумфално на сцената като ангел седем години след като обяви, че се оттегля като едно от лицата на марката и шоуто.

Дългогодишният супермодел гордо развя своите прелести и криле на подиума в много разголен ансамбъл от черно бельо, демонстрирайки, че все още е в топ форма. В Instagram тя сподели своите приготовления. От видеото става ясно, че нейната подготовка е включвала определени упражнения и диета.

В първата част на клипа Амброзио разказва за това, че току-що е приключила с оформянето на ноктите си и след това се наслаждава на лека закуска сутрин, която обикновено включва яйца и авокадо. Понякога тя добавя и малко бекон към сутрешното си ядене, но само от време на време. Оттам тя се отправя към фитнеса, където тренира много кардио, като например бягане на пътеката или джогинг навън.

Докато е във фитнеса, тя също работи върху оформянето на тялото си, като прави много коремни преси, както и много повдигания на краката и клекове. Тя също използва ластици (ленти за съпротивление) във фитнеса, като стои изправена, за да постави фокуса върху раменете, гърба си и ръцете си. След тренировка Амброзио обича да си прави протеиново смути с ниско съдържание на захар, заедно с различни зеленчуци и плодове.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС