Селена Гомес "взриви" мрежата, давайки едва 20 долара на бездомник

"Това е като стотинка, разделена на 100 за нея", коментира потребител

18.10.2024 | 14:26 Редактор:
Фенове бързо заляха милиардерката с критики.
Фенове бързо заляха милиардерката с критики.

Селена Гомес беше критикувана от феновете, защото е дала банкнота от 20 долара на бездомник. Звездата, чието състояние се оценява на 1,3 милиарда долара, беше видяна да напуска луксозния ресторант Nobu Fifty Seven в Ню Йорк във вторник вечерта, след което подала банкнота от 20 долара на мъж, който живеел на улицата.

След като си направила снимки и раздала автографи на почитателите си, Селена спряла, за да подаде парите на мъжа, казвайки му: "Приятно хапване".

Мнозина реагираха негативно на жеста ѝ в социалните мрежи, имайки предвид статута ѝ на новоизпечена милиардерка. Един коментатор написа: "Трябваше да му даде поне 50 долара. 20 долара са нищо в днешно време в Ню Йорк. Дори вече не мога да си купя пакет цигари и бира за тези пари".

Друг добави: "Това е като стотинка, разделена на 100 за нея."

Въпреки това имаше няколко фенове на звездата, които се застъпиха в нейна защита и я похвалиха за щедростта ѝ. Един написа: "За тези, които не са чели, тя е поискала от бодигарда си 20 долара, тъй като не носи пари в брой. Вероятно е щяла да даде повече, ако е имала."

Четете повече в tialoto.bg

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
63%
Категорично "не".
22%
Колебая се, още не съм решил/а.
10%
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
5%
Общо 2174 гласа

Снимка: БГНЕС