Мария Бакалова плени погледите с визията си на прожекцията на "Стажантът" в Лондон (+СНИМКИ)

Повечето отзиви за лентата са положителни

16.10.2024 | 22:46 Редактор:
Българската актриса заложе на зелена копринена рокля с шлейф.
Българската актриса заложе на зелена копринена рокля с шлейф.

Пленителна Мария Бакалова на червения килим в Лондон за прожекцията на най-новия ѝ филм. 28-годишната актриса изглеждаше елегантно в зелена копринена рокля с десен, докато позираше преди гала прожекцията на филма "Стажантът" на филмовия фестивал BFI в Лондон.

Българската звезда, която стана известна след главната си роля във филма на Саша Барон Коен "Борат 2“, беше облечена в обгръщаща фигурата рокля с черно-бяла шарка по полата. Елегантната рокля включваше шлейф през рамото, а актрисата добави към визията си чифт зелени обувки металик.

Красавицата беше с прибрана коса на кок със страничен бретон. Тя допълни тоалета си със сребърно колие и подходящи обеци.

Актрисата също така позира заедно с другите звезди от филма Себастиан Стан и Джеръми Стронг, както и режисьорът Али Абаси, които изглеждаха елегантно в кафяви костюми.

Елегантната поява на Мария в Лондон дойде, след като тя беше забелязана заедно с Ан Хатауей на премиерата на биографичния филм за Доналд Тръмп в Ню Йорк миналата седмица.

Преди няколко дни вестник „Гардиън“ сложи думи в устата на българката, твърдейки, че е нарекла Тръмп „един от най-злите хора на нашия век“, преди да се поправи.

Филмът, режисиран от Али Абаси и написан от Гейбриъл Шърман, проследява Тръмп по време на кариерата му като барон на недвижимите имоти през 70-те и 80-те години на миналия век.

Сайтът за филмови фенове JoBlo също даде на "Стажантът“ блестяща рецензия и заяви, че изпълнението на Джереми Стронг в ролята на Рой Кон го превръща в „истинската звезда“ на филма.

Премиерата на филма дойде, след като от кампанията на Тръмп обявиха, че ще съдят "преструващите се на режисьори“, които стоят зад „Стажантът“, защото филмът показва кандидатът за президент да изнасилва съпругата си Ивана.

Те твърдят, че е пълен с отдавна опровергани лъжи и че принадлежи в "пожар на сметище", пише БГНЕС.

В показанията си при развода през 1989 г. Ивана отправя обвинение в изнасилване, но през 2015 г. го оттегля.

"Ще подадем съдебен иск, за да се справим с откровено неверните твърдения на тези претендиращи режисьори“, заяви Стивън Чунг, директор по комуникациите на кампанията на Тръмп.

Снимки: БГНЕС