fallback

Джъстин и Хейли Бийбър държат малкия Джак далеч от фамилия Болдуин

Младата майка дълго не казала на родителите си, че очаква бебе

16.10.2024 | 09:57 Автор: Вяра Димова

Хейли Бийбър е избрала да държи родителите си Стивън и Кения Болдуин далеч от малкия си син Джак Блус. Според различни източници между модела и фамилията ѝ се е зародило напрежение от известно време, породено най-вече от религиозни и политически противоречия.

27-годишната красавица, която роди първо дете на 30-годишния си съпруг Джъстин Бийбър през август, е решила да спазва дистанция от родителите си, вместо да ги ползва като баба и дядо детегледачи в този ключов момент от живота си.

Въпреки че 58-годишният ѝ баща отпразнува раждането на своя внук с публикация в Instagram, която Хейли не хареса от собствения си акаунт, майката на модела избра да не отбелязва момента в собствената си социална мрежа. Това подчертава обтегнатите отношения между Хейли и родителите ѝ, които според съобщенията започнали да се "разпадат" още повече, когато красавицата забременяла.

"Отношенията на Хейли със семейството ѝ са лоши от известно време. Тя беше по-близка с майка си, но това започна да се променя, когато забременя. Тя дори не им беше казала с месеци, че очаква бебе", казва източник ексклузивно за DailyMail.com.

Вътрешният човек обяснява, че ситуацията, която в крайна сметка е тласнала Хейли към отчуждението, е била, когато баща ѝ е споделил публикация, призоваваща феновете да се молят за Хейли и Джъстин, нещо, което предизвика безпокойство у почитателите на двойката, които сметнаха, че двамата са пред развод.

Четете повече в tialoto.bg.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 1365 гласа

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback