fallback

19 години по-късно Тайра Банкс се завърна на сцената на Victoria's Secret (+ВИДЕО)

Последното ѝ дефилиране беше през 2005 г.

16.10.2024 | 08:40 Автор: Вяра Димова
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vogue (@voguemagazine)

Тайра Банкс все още е в редиците на световните топ модели. Тя се доказа от първото си появяване на Victoria's Secret Fashion Show преди близо две десетилетия. Банкс затвърди името си на супермодел през 90-те.

Сега тя отново се завърна на подиума на бляскавото шоу, на което не е дефилирала от 2005 г. Иконата на "Следващия топ модел на Америка" носеше впечатляващо облекло, с което закри дългоочакваното събитие.

Моделите Джиджи Хадид, Бела Хадид и Адриана Лима също облякоха дизайни на емблематичната марка за бельо. Историята на Лима с Victoria's Secret се простира десетилетия назад, започвайки през 2000 година. Тя обяви, че се оттегля от марката през ноември 2018 година, след като работи за нея в продължение на 20 години.

Годишното модно шоу беше отменено през 2019 г., защото компанията се бори с обвиненията, че е токсично работно място и светът се сблъска със стряскащата реалност на движението Me too. А през годините Victoria's Secret често беше критикувана и заради нереалистичните си изисквания към моделите, което предизвика дискусии за здравословни проблеми.

През 2020 г. компанията обяви нова посока и включи по-разнообразни модели.

Снимка: БГНЕС, видео: Instagram

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
63%
Категорично "не".
22%
Колебая се, още не съм решил/а.
10%
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
5%
Общо 2174 гласа

fallback
Още от Любопитно
fallback