fallback

Пълнолунието в Овен на 17 октомври носи напрежение и бурни емоции

Мотивирани сме да влезем в лидерска роля

15.10.2024 | 12:18 Автор: Толя Стоянова

На 17 октомври очакваме пълнолуние в Овен.То има огнена сила и ще направи така, че нещата около нас да започнат да се движат. Ако сме се чувствали блокирани, в застой или не сме сигурни как да продължим, октомврийското пълнолуние ще постави пътя, насочвайки ни как да пристъпим напред.

Това е пълнолуние, базирано на много действия, така че е вероятно пътят да се разчисти, за да се надигне импулс или да се разгърне нещо. Това лунно събитие е свързано с предприемане на действия, не само защото попада в огнения знак Овен, но и поради планетарната енергия около него.

Овенът е първият знак на зодиака и представлява лидерство, увереност и действие. Когато имаме пълнолуние в тази зодия, емоциите ни мотивират да влезем в лидерска роля, да повярваме във възможностите си. От друга страна обаче можем да станем прекалено емоционални. Ако успеем да балансираме емоциите си, то това пълнолуние ще бъде продуктивно за нас.

На 17 октомври се образува и така нареченият в астрологията Голям кръст, в който ще бъдат замесени планети като Марс и Плутон. Марс е управляваща планета на Овен и ще засили този огнен дух на знака, докато Плутон, "господарят на подземния свят", ще ни накара да "копаем" в по-дълбоки слоеве, отколкото сме си представяли.

Тези две планети, работещи в тандем с пълнолунието, определено могат да бъдат непостоянна комбинация. Марс и Плутон могат да предизвикат политическо напрежение, особено около темата за войната, протести, бунтове и желание за противопоставяне на властта.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback