Тейлър Суифт подпомогна пострадалите от урагана "Милтън" с $5 млн.

Тя за пореден път доказа, че има голямо сърце

14.10.2024 | 18:23 Редактор:
Суифт дава добър пример на младото поколение.
Суифт дава добър пример на младото поколение.

Американската певица Тейлър Суифт за пореден път доказа, че има голямо сърце и иска да бъде пример за младото поколение. Освен че насърчава феновете си да бъдат граждански активни и да гласуват на предстоящите избори в САЩ, сега изпълнителката отдели сериозна сума от банковата си сметка, за да я дари на фонд за жертвите и пострадалите от урагани. Това стана ясно от съобщение в социалните мрежи от организацията "Feeding America", която благодари на Суифт за благородната ѝ постъпка.

"Искрено сме благодарни на Тейлър Суифт за щедрото ѝ дарение от 5 млн. долара за подпомагане на пострадалите от ураганите "Милтън" и "Хелен". Този принос ще помогне на общностите да се възстановят и изправят на крака, осигурявайки основно храна, чиста вода и консумативи за хората, засегнати от тези опустошителни бури", написа Клеър Бабину-Фонтенот, главен изпълнителен директор на "Feeding America".

В изявлението се допълва: "Заедно можем да помогнем на множество семейства, които се опитват да се справят с предстоящите предизвикателства. Благодарим ти, Тейлър, че застана зад нас в тази инициатива да изкореним глада и да помогнем на общностите в нужда".

Четете повече в tialoto.bg.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 610 гласа

Снимка: БГНЕС