Памела Андерсън: Страдах от депресия няколко десетилетия

"Винаги съм знаела, че съм способна на повече", сподели актрисата

14.10.2024 | 10:18 Редактор:
В Цюрих тя представи новия си филм.
В Цюрих тя представи новия си филм.

На филмовия фестивал в Цюрих Памела Андерсън представи новия си филм The Last Showgirl. Именно там тя призна, че десетилетия наред е страдала от депресия.

Памела разкри, че е щастлива, че все още работи и че получава наградата "Златно око", преди да признае за своите рани и болки.

"Гледам се сега и имам чувството, че преминах от "Спасители на плажа" на Бродуей. Не знам какво се случи между тези две спирки - всичко ми е една голяма мъгла. Щастлива съм, че съм тук, в този момент, защото мисля, че страдах от депресия няколко десетилетия", започна тя.

"Искам да продължавам да работя"

"Никога не съм мислила, че ще бъда на сцената и ще получа такава награда. Просто искам да продължа да работя. Вълнувам се да направя повече", призна още култовата блондинка.

Нейното възраждане започна с документалния филм Pamela, a Love Story от 2023 г., копродуциран от синовете ѝ и издаването на нейните мемоари Love Pamela.

"Райън Уайт направи този документален филм за мен и така ме видя Джия. Винаги съм знаела, че съм способна на повече. Страхотно е да си част от поп културата, но това е благословия и проклятие. Хората се влюбват в теб заради бански костюм. Отне ми много време да се съвзема от този факт, но отново съм тук", добави звездата.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 174 гласа

Снимка: БГНЕС