Любовен хороскоп за периода 14 - 20 октомври

Емоциите ще попречат на Близнаците да се концентрират върху работата

13.10.2024 | 06:30 Редактор:
Козирогът ще има възможност да направи любовно запознанство.
Козирогът ще има възможност да направи любовно запознанство.

Венера и Уран ще ни напомнят, че колкото повече се опитваме да задържим любовта, толкова повече отсрещната страна ще бяга. Жаждата ни за свобода на избор ще бъде пряко свързана с чувството ни за сигурност. Може да се наложи да се борим и за нашата идентичност в любовна връзка.

Овен

През новата седмица за представителите на зодията ще бъде важно да обърнат внимание на отношенията си. Особено ако през последните дни не им е оставало достатъчно време, за да се отдадат на любимия им човек. Той или тя може да ви покаже, че не е доволен от липсата ви. Помислете защо се чувства така партньорът ви. Има как да промените ситуацията към по-романтична и да се насладите на една хубава седмица. Необвързаните Овни да внимават с егото.

Телец

Скъпи Телци, звездите ви подаряват една хубава любовна седмица. Ключовата дума е "спокойствие". Ако нещо се обърка и нещо не се вписва в плановете на Телеца, не трябва да се опитвате да му налагате "кое е най-добро". Вместо това се оставете по течението, то ще ви отведе където трябва. В крайна сметка най-добрият романтичен миг може да няма нужда да е чак толкова планиран. Просто се отдайте на компанията на любимия човек и създайте максимален комфорт.

Близнаци

Любовните емоции ще попречат на Близнаците да се концентрират върху работата или някакви други задължения. Романтиката ще обземе както представители на зодията, които са във връзка, така и търсещите нова любов. Е, понякога не боли да мечтаете, но звездите ви съветват да останете реалисти за романтичната ситуация, в която се намирате.

Скорпион

Възможно е седмицата да е малко по-напрегната за вас и да имате усещането, че ситуацията в любовния ви живот излиза извън контрол. Но Скорпионът обича да контролира всичко и ще успее да възстанови баланса. Уют, романтика, тишина от динамиката на деня. Помислете как да си ги осигурите с партньора си. Споделянето на емоциите, планирането на близкото бъдеще - това ще ви помогне да се сближите. Необвързаните ще се забавляват с флиртове.

Козирог

Козирогът ще има възможност да направи любовно запознанство. Но това важи за онези, които нямат сериозна връзка. Останалите, които са в партньорство, не бива да рискуват, освен ако не смятат да приключат връзката си.

Риби

Ако сте необвързани и готови за нова връзка, вселената може и да ви изпрати ново запознанство. Но дори и да не се случи през следващите дни, погрижете се за комфорта си. Рибите във връзка ще имат много поводи за празнуване с любимия човек. Някои може да се сгодят, да сключат брак или да ги зарадва новина за бебе.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels