Пет недоверчиви и трудни зодии в любовта

Често са измъчвани от ревност и подозрение

11.10.2024 | 09:33 Редактор:
Някои зодии сами правят връзката си трудна.
Някои зодии сами правят връзката си трудна.

Срещаме ви с петте зодии, които са най-недоверчиви във връзките. А ето и кои звездни знаци се борят с най-много тревоги и подозрения в любовта и как астрологията обяснява липсата им на вяра в партньора:

Рак

Рак е може би една от зодиите, която е най-недоверчива в романтичните си връзки, но също така е знакът, който най-отчаяно жадува за любов. Този астрологичен знак е идеално представен от рака: здрава външна обвивка, която носи през цялото време, прикривайки и предпазвайки мекото, уязвимо вътрешно аз.

Раците са много потайни и вглъбени и често може да изглеждат отчуждени, но като воден знак те всъщност са дълбоко чувствителни и емоционални. Те просто не се отварят пред много хора, защото се страхуват да не бъдат наранени. Те са предпазливи в началото на връзките, защото не вярват, че другият човек ще ги разбере и внимават този човек да не им разбие сърцето. 

Дева

Девите са толкова недоверчиви във връзките, че е малко вероятно да влязат в такава от самото начало. Като изключително наблюдателни, ориентирани към детайла перфекционисти, Девите забелязват всичко и постоянно виждат недостатъци. Те не вярват на другите и все се притесняват да не ги разочароват, защото те се разочароват наистина доста лесно. Нужен е много специален, търпелив човек, за да събори стените им и да ги накара да се отворят.

Дори в обвързана връзка Девите остават подозрителни – започват да търсят проблеми, сигурни, че не може всичко да върви по мед и масло. Те също така винаги се опитват да поправят и подобрят връзката (или партньора си) като защитен механизъм. Освен това, непрекъснато анализират проблемите и работят върху тях, за да могат да предотвратят всичко, което може да се обърка.

Скорпион

Като управител на осми дом на зодиака, домът на сливането и интимността, Скорпионите копнеят за романтична любов. Те жадуват за връзка със сродна душа и са нетърпеливи да намерят своя човек завинаги. Но Скорпионите също са естествено ревниви и подозрителни, играят си на детективи, за да се уверят, че любимият им е лоялен и верен.

Не можете да имате тайни във връзка със Скорпион – той ще иска да знае всичко от първото ви влюбване до най-дълбоката ви несигурност. Дори да му казвате пълната и цяла истина за живота си, не е изключено Скорпионът пак да си помисли, че го лъжете и да търси начини да ви разобличи.

Вижте останалите зодии в tialoto.bg.

Снимка: pixabay